Možnosti plačila

Nakup v spletni trgovini www.tapetedekor.si je 100% varen! Pri nas je varnost in skrb za kupce na prvem mestu.
Podjetje INTERIUM, Branislava Vukajlović, s.p. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh obravnavane po najvišijh standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

SPREMLJANJE IZVRŠEVANJA NAROČILA

Trgovina vas bo vedno informirala glede poteka obdelave vašega naročila. Sproti boste lahko spremljali status vašega naročila.

VRAČILO BLAGA

V primeru, da kupljenega izdelka ne želite, lahko odstopite od nakupa. Sporočite nam, da kupljenega izdelka ne želite in v naslednjih 30 dneh nam morate nepoškodovanega vrniti.


Izdelek mora biti zapakiran v originalni embalaži,
nepoškodovan in z računom.

NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina www.tapetedekor.si, omogoča plačevanje naročenega blaga na enega izmed naslednjih načinov.

PO PREDRAČUNU

Naročene artikle iz spletne trgovine plačate po predračunu. Naročeno blago plačate z nakazilom na naš transakcijski račun št.SI56 0422 3011 3400 832 odprt pri NOVA KBM d.d., preko katerekoli izmed mobilnih in spletnih bank ali pa uporabite plačilni nalog BN 02 (ne posebne položnice) ter poravnate znesek predračuna na Pošti Slovenije ali v katerikoli banki. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila po oddaji naročila ali predračuna, katerega si boste po prejetju sporočila oz. predračunu natisnili sami. Pri plačilu nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem in si tako zagotovite hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Naročene artikle bomo vam poslali v roku od 4 - 14 delovnih dni, odvisno od proizvajalca.

PO POVZETJU

Lahko pa naročene artikle plačate tudi po povzetju (predvsem artikle, ki so na zalogi). To potrdilo ni enako predračunu, tega boste sprejeli takoj, ko bomo podatke vnesli v bazo. V primeru, da ugotovite, da vseh podatkov niste vpisali pravilno, lahko pravilne podatke pošljete na narocila@tapetedekor.si