Varstvo podatkov

100% VAREN NAKUP

Popolnoma brez tveganja.

Nakup v spletni trgovini www.tapetedekor.si je 100% varen saj je pri nas je varnost in skrb za kupce na prvem mestu.

Pridobili pa smo si tudi certfikat odličnosti s strani Gospodarske zbornice Slovenije, kar je še eno zagotovilo več glede varnosti nakupa v naši spletni trgovini www.tapetedekor.si

Podjetje INTERIUM, Branislava Vukajlović, s.p. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh obravnavane po najvišijh standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

SPREMLJANJE IZVRŠEVANJA NAROČILA

Trgovina vas bo vedno informirala glede poteka obdelave vašega naročila. Sproti boste lahko spremljali status vašega naročila.

Podjetje INTERIUM, Branislava Vukajlović, s.p. vam jamči, da so vse informacije, ki jih posredujete na teh straneh obravnavane po najvišijh standardih in v skladu z veljavnimi zakonskimi določili.

VRAČILO BLAGA

Nepoškodovano in v originalno embalažo zaprto blago lahko, brez navedbe vzroka, vrnete v roku trideset (30) dni od nakupa. Obvestite nas po elektronski pošti ali na spodnji naslov. Paketu naj bo priložena kopija računa. Kupnino vam povrnemo v obliki dobropisa ali denarja. Stroške poštnine krije pošiljatelj.

VARSTVO PODATKOV

Zagotavljamo vam, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodali tretji osebi – razen, ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi.
Informacije o strankah zbiramo z namenom, da bi vam zagotovili enostavno in učinkovito uporabo naše strani. Zato tudi skrbimo za popolno varovanje vaših osebnih podatkov, s katerimi ravnamo odgovorno.
Za spore, ki izhajajo iz uporabe storitev spletnega mesta, teh splošnih pogojev ter v zvezi z podjetjem INTERIUM - Branislava Vukajlović s.p., se uporablja izključno pravo Republike Slovenije. Vse stranke dogovora, ne glede na njihovo dejansko geografsko lokacijo, nacionalno pripadnost ali povezanost, se strinjajo, da so v okviru te storitve vezane izključno s pravom Republike Slovenije. Za spore v zvezi s tem sporazumom ne veljajo določbe Konvencije ZN o pogodbah za mednarodno prodajo blaga. Za vse spore in pravne postopke v zvezi s tem sporazumom, uporabo storitve ter delovanjem storitve, je izključno pristojno sodišče v Mariboru.

Pridobljene podatke bomo uporabljali le za :
  • nemoteno izvedbo nakupov
  • izvedbo personalizacije
  • statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev
  • objavljanje primerne vsebine
  • pošiljanje elektronskih novic ( samo v primeru, da se boste tako odločili )