Pravno obvestilo

Splošne in ostale pogoje poslovanja določajo lastniki strani www.tapetedekor.si., ki blago in storitve na portalu prodaja v svojem imenu in za svoj račun.
Interium, Branislava Vukajlović s.p. odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji. Za zadovoljstvo naših kupcev skrbimo predvsem s:

skrbnim vnosom informacij o ponudbi
tehnično in pravno varnostjo obiskovalcev in kupcev
posluhom za potrebe kupcev in prizadevanjem za reševanje težav

SPLOŠNI POGOJI

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. 
Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.
 Inovativa in fizične osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

ODSTOP OD POGODBE

Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da v štirinajstih dneh na naslov info@tapetedekor.si sporočijo, da odstopajo od pogodbe, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe s sporočilom na info@tapetedekor.si, mora prejeto blago na naš naslov vrniti v tridesetih dneh po sporočilu. V kolikor kupec izdelek začne uporabljati, pa si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec.

NAROČANJE

Sprejeta naročila obravnavamo kot nepreklicna. Kupec lahko brez dodatnih obveznosti naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo v izvedbi. V primerih oddaje naročil z osebnim prevzemom na sedežu ali drugem izdajnem mestu šteje, da je pogodba dokončno sklenjena s prevzemom in plačilom naročenih izdelkov.

IZVEDBA ALI ZAVRNITEV NAROČILA

Podjetji Inovativa Plus bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričel v najkrajšem možnem času. O začetku izvedbe vašega naročila vas bomo obvestili s sporočilom na vaš elektronski naslov. Naročila za katerega se ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, lahko zavrnemo.

REKLAMACIJA PREJETIH POŠILJK

V kolikor sumite, da je bila pošiljka med dostavo poškodovana, prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti dostavljalca. Vse kasnejše reklamacije poškodb blaga prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je dostavljalec dolžan podpisati. Zaželjeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom. Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom se obrnite na logistični servis, ki je izvršil dostavo.

PONUDBA ARTIKLOV

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba ažurira in spreminja pogosto in hitro.
 Cene so predstavljene kot Redne maloprodajne cene in Spletne cene. Redne cene so priporočene prodajne cene z davkom, oziroma cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Spletna cena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100 % ali plačila predračuna z nakazilom na TRR. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila.
 Naročila lahko dostavimo na vaš naslov ali na drug naslov po vaši izbiri.

NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina www.tapetedekor.si, omogoča plačevanje naročenega blaga po predračunu. Naročene artikle iz spletne trgovine plačate po predračunu. Naročeno blago plačate z nakazilom na naš transakcijski račun št. SI56 0422 3011 3400 832 odprt pri NOVA KBM d.d., preko katerekoli izmed mobilnih in spletnih bank ali pa uporabite plačilni nalog BN 02 (ne posebne položnice) ter poravnate znesek predračuna na Pošti Slovenije ali v katerikoli banki. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila po oddaji naročila ali predračuna, katerega si boste po prejetju sporočila oz. predračunu natisnili sami. Pri plačilu nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem in si tako zagotovite hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Naročene artikle bomo vam poslali v roku 14 dneh . To potrdilo ni enako predračunu, tega boste sprejeli takoj, ko bomo podatke vnesli v bazo. V primeru, da ugotovite, da vseh podatkov niste vpisali pravilno, lahko pravilne podatke pošljete na narocila@tapetedekor.si Predračun oz. račun pošiljamo po elektronski pošti v pdf-obliki, v primeru, da programa Adobe-Reader nimate, ga lahko brezplačno naložite iz spletne strani http://get.adobe.com/reader/

UREDNIŠKA POLITIKA

Za vsebine skrbi uredništvo. Vsak uporablja vse storitve na lastno odgovornost in v celoti jamči za pravne ter stvarne napake na vsebini in zakonitost vsebine, ki jo posreduje ter je osebno odgovoren za posredovane ali objavljene informacije. Uredništvo ali upravitelj nista odgovorna za kakršnokoli prekinitev delovanja storitve, ne glede na razlog. Za spore, ki izhajajo iz uporabe storitev spletnega mesta, teh splošnih pogojev ter v zvezi z združbo www.tapetedekor.si, se uporablja izključno pravo Republike Slovenije.

AVTORSKE PRAVICE

Objavljene vsebine in tehnologije so last INTERIUM - Branislava Vukajlović s.p., Vegova ulica 2e, 2250 Ptuj